Navegando por Autor Perrone, Ítalo Tuler

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Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
4-Mar-2016Avaliação da intensidade da reação de Maillard, de atributos físico-químicos e análise de textura em doce de leitePerrone, Ítalo Tuler; Francisquini, Júlia d’Almeida; Oliveira, Leandra Natália de; Pereira, João Pablo Fortes; Stephani, Rodrigo; Silva, Paulo Henrique Fonseca daArtigo
5-Jul-2016Capillary zone electrophoresis for fatty acids with chemometrics for the determination of milk adulteration by whey additionMendes, Thiago de Oliveira; Porto, Brenda Lee Simas; Bell, Maria José Valenzuela; Perrone, Ítalo Tuler; Oliveira, Marcone Augusto Leal deArtigo
20-Nov-2013Caracterização do queijo do Marajó tipo creme em duas estações do ano: aspectos físico-químicos e microbiológicosSeixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Costa, Renata Golin Bueno; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
Abr-2015Caracterização do Queijo do Marajó tipo manteiga produzido em duas estações do anoSeixas, Vitória Nazaré Costa; Félix, Mayara Rocha; Silva, Guilherme Mendes da; Perrone, Ítalo Tuler; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
Abr-2018Characterization of physicochemical composition, microbiology, sensory evaluation and microscopical attributes of sweetened condensed milkPerrone, Ítalo Tuler; Renhe, Ísis Rodrigues Toledo; Pereira, Danielle Braga Chelini; Sá, Jaqueline Flaviana Oliveira de; Santos, Marcelo Cerqueira dos; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Magalhães, Fernando Antônio Resplande; Silva, Paulo Henrique Fonseca daArtigo
Dez-2015Evaluation of the viscosity profile obtained for dispersions containing different proportions of milk protein concentrate / whey protein concentrate during simulated conditions of thermal processingPerrone, Ítalo Tuler; Souza, Alisson Borges de; Costa Jr., Luiz Carlos Gonçalves; Stephani, Rodrigo; Oliveira, Marcone Augusto Leal de; Costa, Renata Golin BuenoArtigo
Jan-2019Evolution of soluble solid content and evaporation rate curves during the manufacture of dulce de leche (dl)Francisquini, Júlia D’almeida; Pereira, João Pablo Fortes;  Pinto, Michele da Silva; Carvalho, Antônio Fernandes; Perrone, Ítalo Tuler; Silva, Paulo Henrique da Fonseca daArtigo
Set-2015Flow regime assessment in falling film evaporators using residence time distribution functionsSilveira, Arlan Caldas Pereira; Tanguy, Gaëlle; Perrone, Ítalo Tuler; Jeantet, Romain; Ducept, Fabrice; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, PierreArtigo
15-Set-2015FT-Raman and chemometric tools for rapid determination of quality parameters in milk powder: Classification of samples for the presence of lactose and fraud detection by addition of maltodextrinRodrigues Júnior, Paulo Henrique; Oliveira, Kamila de Sá; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Oliveira, Luiz Fernando Cappa De; Stephani, Rodrigo; Pinto, Michele da Silva; Carvalho, Antônio Fernandes de; Perrone, Ítalo TulerArtigo
14-Fev-2016Hidrólise da lactose e produção de leite em pó: aspectos tecnológicosTorres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes; Costa, Renata Golin Bueno; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo
17-Mai-2017Influência do equipamento na cinética de cristalização do soro concentradoSimeão, Moisés; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme Miranda; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo
Fev-2019Microencapsulation by atomization of the mixture of phenolic extractsRocha, Juliana de Cássia Gomes; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Viana, Kéllen Wanessa Coutinho; Stringheta, Paulo César; Perrone, Ítalo Tuler; Tavares, Guilherme Miranda; Stephani, RodrigoArtigo
2017Morphological characterization of pequi extract microencapsulated through spray dryingAlves, Aline Inacio; Rodrigues, Marcela Zonta; Pinto, Marcos Roberto Moacir Ribeiro; Vanzela, Ellen Silva Lago; Stringheta, Paulo César; Perrone, Ítalo Tuler; Ramos, Afonso MotaArtigo
Jan-2018Optimization of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from jussara (Euterpe edulis M.) and blueberry (Vaccinium myrtillus) fruitsRocha, Juliana de Cássia Gomes; Procópio, Fernanda Ramalho; Mendonça, Adriana Corrêa; Vieira, Luciana Marques; Perrone, Ítalo Tuler; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Stringheta, Paulo CesarArtigo
14-Mar-2017Parâmetros industriais da produção de doce de leiteOliveira, Ana Carolina Paiva de; Pinto, Sandra Maria; Carvalho, Antônio Fernandes de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Abreu, Luiz RonaldoArtigo
Jul-2013Pilot-scale investigation of effectiveness of evaporation of skim milk compared to waterCarvalho, Antônio Fernandes de; Perrone, Ítalo Tuler; Silveira, Arlan Caldas Pereira; Fromont, Laurent; Méjean, Serge; Tanguy, Gaëlle; Jeantet, Romain; Schuck, PierreArtigo
6-Nov-2014Production of dulce de leche: the effect of starch additionSilva, Fernanda Lopes da; Ferreira, Hiani Aparecida Lima; Souza, Alisson Borges de; Stephani, Rodrigo; Pirozi, Monica Ribeiro; Perrone, Ítalo Tuler; Almeida, Débora de Freitas; Carvalho, Antônio Fernandes dArtigo
1-Jun-2017Reação de Maillard: uma revisãoFrancisquini, Júlia d'Almeida; Martins, Evandro; Silva, Paulo Henrique Fonseca; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo Tuler; Carvalho, Antônio FernandesArtigo
25-Jan-2017Soro em pó: estado vítreo e condições de operação do spray dryerPerrone, Ítalo Tuler; Silveira, Arlan Caldas Pereira; Martins, Evandro; Carvalho, Antônio Fernandes; Schuck, PierreArtigo
24-Ago-2017Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powderTorres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme M.; Carvalho, Antônio Fernandes de; Costa, Renata Golin Bueno; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Almeida, Mariana Ramos; Oliveira, Luiz Fernando Cappa de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo