Página de Busca


Filtros correntes:

Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 1-10 de 19.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Set-2018Combined effect of transglutaminase and sodium citrate on the microstructure and rheological properties of acid milk gelSilva, Naaman Francisco Nogueira; Casanova, Federico; Gaucheron, Fédéric; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Silva, Guilherme Mendes da; Minim, Luiz Antônio; Carvalho, Antonio Fernandes deArtigo
27-Mar-2018Rheological properties of aqueous dispersions of xanthan gum containing different chloride salts are impacted by both sizes and net electric charges of the cationsGalván, Zoila Rosa Nieto; Soares, Lucas de Souza; Medeiros, Eber Antonio Alves; Soares, Nilda de Fátima Ferreira; Ramos, Afonso Mota; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio deArtigo
Jan-2018Aceitabilidade e composição centesimal de produtos alimentícios desenvolvidos com polpa de abacateSouza, Eliana Carla Gomes de; Nunes, Edilene do Nascimento; Milagres, Regina Célia Rodrigues de Miranda; Fialho, Cristiane Gonçalves de OliveiraArtigo
2018Determination of phenolic acids in sugarcane vinasse by HPLC with pulse amperometryFreitas, P. V.; da Silva, D. R.; Beluomini, M. A.; Silva, J. L. da; Stradiotto, N. R.Artigo
Jun-2018Physical-chemical characterization of yellow mombin (Spondias mombin L.) foam-mat drying at different temperaturesFreitas, Bheatriz S. M. de; Cavalcante, Maisa D.; Cagnin, Caroline; Silva, Richard M. da; Plácido, Geovana R.; Oliveira, Daniel E. C. deArtigo
2018Preference mapping to assess the effect of information on the acceptability of snack barsPinto, Vinícius Rodrigues Arruda; Araújo, Lucas Guimarães; Soares, Letícia dos Santos; Dantas, Maria Inês de Souza; Souza, Thiago Duarte de; Melo, Laura Fernandes; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Bressan, Josefina; Lucia, Suzana Maria DellaArtigo
Abr-2018Characterization of physicochemical composition, microbiology, sensory evaluation and microscopical attributes of sweetened condensed milkPerrone, Ítalo Tuler; Renhe, Ísis Rodrigues Toledo; Pereira, Danielle Braga Chelini; Sá, Jaqueline Flaviana Oliveira de; Santos, Marcelo Cerqueira dos; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Magalhães, Fernando Antônio Resplande; Silva, Paulo Henrique Fonseca daArtigo
Jan-2018Optimization of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from jussara (Euterpe edulis M.) and blueberry (Vaccinium myrtillus) fruitsRocha, Juliana de Cássia Gomes; Procópio, Fernanda Ramalho; Mendonça, Adriana Corrêa; Vieira, Luciana Marques; Perrone, Ítalo Tuler; Barros, Frederico Augusto Ribeiro de; Stringheta, Paulo CesarArtigo
12-Jan-2018Flavonols and ellagic acid derivatives in peels of different species of jabuticaba (Plinia spp.) identified by HPLC-DAD-ESI/MSnNeves, Nathália de Andrade; Stringheta, Paulo César; Gómez-Alonso, Sergio; Hermosín-Gutiérrez, IsidroArtigo
3-Jan-2018Anti-hypertensive peptides derived from caseins: mechanism of physiological action, production bioprocesses, and challenges for food applicationsOliveira, Mara Rose de; Silva, Thaís Jordânia; Barros, Edvaldo; Guimarães, Valéria Monteze; Baracat-Pereira, Maria Cristina; Eller, Monique Renon; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio deArtigo