Página de Busca


Filtros correntes:
Retornar valores
Adicionar filtros:

Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.


Resultado 11-20 de 193.
Conjunto de itens:
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
1-Jun-2015Adição de fontes de nitrogênio e de duas linhagens de levedura na fermentação alcoólica para produção de cachaçaPereira, Alexandre Fontes; Silva, Paulo Henrique Alves; Pinheiro, Patrícia Fontes; Braga, Leonel Martins; Pinheiro, Carlos AlexandreArtigo
24-Ago-2017Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powderTorres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme M.; Carvalho, Antônio Fernandes de; Costa, Renata Golin Bueno; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Almeida, Mariana Ramos; Oliveira, Luiz Fernando Cappa de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo
13-Out-2016Genome sequence of the enterohemorrhagic Escherichia coli bacteriophage UFV-AREG1Lopez, Maryoris E. Soto; Batalha, Laís Silva; Vidigal, Pedro Marcus Pereira; Albino, Luiz Augusto A.; Boggione, Delaine Meireles Gouveia; Gontijo, Marco Tulio Pardini; Bazzolli, Denise M. Soares; Mendonca, Regina C. SantosArtigo
13-Jan-2011The hydrophobicity and roughness of a nasoenteral tube surface influences the adhesion of a multi-drug resistant strain of Staphylococcus AureusLima, J.C.; Andrade, N.J.; Soares, N.F.F.; Ferreira, S.O.; Fernandes, P.E.; Carvalho, C.C.P.; Lopes, J.P.; Martins, J.F.L.Artigo
1-Mai-2019Insights on physicochemical aspects of chitosan dispersion in aqueous solutions of acetic, glycolic, propionic or lactic acidSoares, Lucas de Souza; Perim, Rayza Badiani; Alvarenga, Elson Santiago de; Guimarães, Luciano de Moura; Teixeira, Alvaro Vianna Novaes de Carvalho; Coimbra, Jane Sélia dos Reis; Oliveira, Eduardo Basílio deArtigo
5-Jul-2016Capillary zone electrophoresis for fatty acids with chemometrics for the determination of milk adulteration by whey additionMendes, Thiago de Oliveira; Porto, Brenda Lee Simas; Bell, Maria José Valenzuela; Perrone, Ítalo Tuler; Oliveira, Marcone Augusto Leal deArtigo
20-Mar-2014Identification of an emergent porcine circovirus-2 in vaccinated pigs from a brazilian farm during a postweaning multisystemic wasting syndrome outbreakSalgado, Rafael L.; Vidigal, Pedro M. P.; Souza, Luiz F. L. de; Onofre, Thiago S.; Gonzaga, Natália F.; Eller, Monique R.; Bressan, Gustavo C.; Fietto, Juliana L. R.; Almeida, Márcia R.; Silva Júnior, AbelardoArtigo
26-Abr-2010Assessment of hydrophobicity and roughness of stainless steel adhered by an isolate of Bacillus cereus from a dairy plantBernardes, Patrícia Campos; Andrade, Nélio José de; Ferreira, Sukarno Olavo; Sá, João Paulo Natalino de; Araújo, Emiliane Andrade; Delatorre, Deyse Maria Zanom; Luiz, Lívia Maria PinheiroArtigo
1-Nov-2014Food technology neophobia and consumer attitudes toward foods produced by new and conventional technologies: a case study in BrazilVidiga, Márcia C. T. R.; Minim, Valéria P. R.; Simiqueli, Andréa A.; Souza, Pedro H. P.; Balbino, Douglas F.; Minim, Luis A.Artigo
Fev-2012Otimização da aceitabilidade sensorial de requeijão cremoso lightSilva, Rita de Cássia dos Santos Navarro da; Minim, Valéria Paula Rodrigues; Lima, Luiz Paulo de; Gomide, Aline Iamin; Moraes, Liliane Elen da Silva; Minim, Luis AntônioArtigo