Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
15-Fev-2017 | Binding thermodynamics of synthetic dye Allura Red with bovine serum albumin | Lelis, Carini Aparecida; Hudson, Eliara Acipreste; Ferreira, Guilherme Max Dias; Ferreira, Gabriel Max Dias; Silva, Luis Henrique Mendes da; Silva, Maria do Carmo Hespanhol da; Pinto, Maximiliano Soares; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
Mai-2016 | Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese? | Nunes, Natália Moreira; Sobral, Denise; Costa, Renata Golin Bueno; Machado, Gisela Magalhães; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Teodoro, Vanessa Aglaê Martins; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares | Artigo |
Set-2017 | Determination of driving forces for bovine serum albumin-Ponceau4R binding using surface plasmon resonance and fluorescence spectroscopy: A comparative study | Lelis, Carini Aparecida; Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Hespanhol, Maria do Carmo; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
Set-2017 | Determination of driving forces for bovine serum albumin-Ponceau4R binding using surface plasmon resonance and fluorescence spectroscopy: a comparative study | Lelis, Carini Aparecida; Ferreira, Gabriel Max Dias; Ferreira, Guilherme Max Dias; Hespanhol, Maria do Carmo; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
18-Fev-2004 | Diagnóstico socioeconômico, cultural e avaliação dos parâmetros físico-químicos e microbiológicos do queijo Minas artesanal do Serro | Pinto, Maximiliano Soares | Dissertação |
2-Set-2008 | Efeito da microbiota endógena e da nisina sobre Listeria sp. e Staphylococcus aureus em queijo Minas artesanal do Serro | Pinto, Maximiliano Soares | Tese |
Fev-2011 | The effects of nisin on Staphylococcus aureus count and the physicochemical properties of Traditional Minas Serro cheese | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Souza, Ariana Aparecida Campos; Pinto, Maximiliano Soares; Silva, Paulo Henrique Fonseca da; Sobral, Denise; Paula, Junio César Jacinto de; Santos, Adbeel de Lima | Artigo |
26-Mai-2017 | Interaction of cinnamic acid and methyl cinnamate with bovine serum albumin: A thermodynamic approach | Nunes, Natália Moreira; Pacheco, Ana Flávia Coelho; Agudelo, Álvaro Javier Patiño; Silva, Luis Henrique Mendes da; Pinto, Maximiliano Soares; Hespanhol, Maria do Carmo; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
22-Abr-2016 | Performance of two alternative methods for Listeria detection throughout Serro Minas cheese ripening | Mata, Gardênia Márcia Silva Campos; Martins, Evandro; Machado, Solimar Gonçalves; Vanetti, Maria Cristina Dantas; Pinto, Maximiliano Soares; Carvalho, Antônio Fernandes de | Artigo |
1-Jan-2017 | Polydiacetylene/triblock copolymer nanosensor for the detection of native and free bovine serum albumin | Rezende, Jaqueline de Paula; Ferreira, Guilherme Max Dias; Ferreira, Gabriel Max Dias; Silva, Luis Henrique Mendes da; Silva, Maria do Carmo Hepanhol da; Pinto, Maximiliano Soares; Pires, Ana Clarissa dos Santos | Artigo |
Dez-2009 | Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripening | Carvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Sobral, Denise; Magalhães, Fernando Antônio Resplande | Artigo |
2-Dez-2017 | β-Carotene and milk protein complexation: a thermodynamic approach and a photo stabilization study | Silva, Carla Eduarda Ladeira; Hudson, Eliara Acipreste; Agudelo, Álvaro Javier Patiño; Silva, Luis Henrique Mendes da; Hespanhol, Maria do Carmo; Barros, Frederico Augusto Ribeiro; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares | Artigo |