Navegando por Autor Minim, Valéria P. R.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Out-2005Avaliação da intenção de compra de couve minimamente processadaDantas, Maria I. S.; Deliza, Rosires; Minim, Valéria P. R.; Hedderley, DuncanArtigo
Ago-2011Effect of a health claim on consumer acceptance of exotic Brazilian fruit juices: Açaí (Euterpe oleracea Mart.), Camu-camu (Myrciaria dubia), Cajá (Spondias lutea L.) and Umbu (Spondias tuberosa Arruda)Vidigal, Márcia C. T. R.; Minim, Valéria P. R.; Carvalho, Naiara B.; Milagres, Maria Patrícia; Gonçalves, Aline C. A.Artigo
Set-2007Effect of pH and salt concentration on the solubility and density of egg yolk and plasma egg yolkSousa, Rita de Cássia S.; Coimbra, Jane S. R.; Rojas, Edwin E. Garcia; Minim, Luis A.; Oliveira, Fabı́ola C.; Minim, Valéria P. R.Artigo
1-Nov-2014Food technology neophobia and consumer attitudes toward foods produced by new and conventional technologies: a case study in BrazilVidiga, Márcia C. T. R.; Minim, Valéria P. R.; Simiqueli, Andréa A.; Souza, Pedro H. P.; Balbino, Douglas F.; Minim, Luis A.Artigo
21-Nov-2006Hydrophobic interaction adsorption of whey proteins: effect of temperature and salt concentration and thermodynamic analysisMinim, Luis A.; Bonomo, Renata C. F.; Coimbra, Jane S. R.; Fontan, Rafael C. I.; Silva, Luis H. Mendes da; Minim, Valéria P. R.Artigo
Jan-2004Mapa de preferência de couve minimamente processadaDantas, Maria Inês S.; Minim, Valéria P. R.; Puschmann, Rolf; Carneiro, João D. S.; Barbosa, Rogério L.Artigo