Navegando por Autor Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
17-Jul-2013 | Escherichia coli patogênicas e micro-organismos indicadores de higiene em linhas de abate de bovinos e processamento da carne | Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga | Dissertação |
Jun-2014 | Low occurrence of Salmonella in the beef processing chain from Minas Gerais state, Brazil: From bovine hides to end cuts | Cossi, Marcus Vinícius Coutinho; Burin, Raquel Cristina Konrad; Camargo, Anderson Carlos; Dias, Mariane Rezende; Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga; Pinto, Paulo Sérgio de Arruda; Nero, Luís Augusto | Artigo |
17-Dez-2015 | Molecular tracking of Salmonella spp. in chicken meat chain: from slaughterhouse reception to end cuts | Dias, Mariane Rezende; Cavicchioli, Valéria Quintana; Camargo, Anderson Carlos; Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga; Alvarenga, Frederico Germano Piscitelli; Bersot, Luciano dos Santos; Nero, Luís Augusto | Artigo |
3-Abr-2018 | Yersinia enterocolitica in a Brazilian pork production chain: Tracking of contamination routes, virulence and antimicrobial resistance | Martins, Bruna Torres Furtado; Botelho, Clarisse Vieira; Silva, Danilo Augusto Lopes; Lanna, Frederico Germano Piscitelli Alvarenga; Grossi, Juliana Libero; Campos-Galvão, Maria Emilene Martino; Yamatogi, Ricardo Seiti; Falcão, Juliana Pfrimer; Bersot, Luciano dos Santos; Nero, Luís Augusto | Artigo |