Navegando por Autor Gomide, Lúcio A. M.
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Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
2-Jul-1997 | Avaliação físico-química e microbiológica da adição de carne de frango mecanicamente separada em embutido fermentado | Gomide, Lúcio A. M.; Garcia, Andrea M.; Pereira, Afonso S. O.; Mendonça, Regina C. S. | Artigo |
Dez-2015 | Chemical composition and protein quality of mortadella formulated with carbon monoxide-treated porcine blood | Fontes, Edimar A. F.; Fontes, Paulo R.; Gomide, Lúcio A. M.; Costa, Neuza M. B.; Peternelli, Luiz A.; Ramos, Eduardo M. | Artigo |
Out-2004 | Effect of stunning methods on the differentiation of frozen-thawed bullfrog meat based on the assay of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase | Ramos, Eduardo M.; Gomide, Lúcio A. M.; Ramos, Alcinéia L. S.; Peternelli, Luiz Alexandre | Artigo |