Navegando por Autor Colombo, Monique
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
30-Jun-2017 | Beneficial properties and safety of lactic acid bacteria isolated from the dairy production environment | Colombo, Monique | Tese |
Dez-2018 | Beneficial properties of lactic acid bacteria naturally present in dairy production | Colombo, Monique; Castilho, Nathália P. A.; Todorov, Svetoslav D.; Nero, Luís Augusto | Artigo |
25-Jul-2013 | Desenvolvimento de um meio de cultura alternativo para enumeração seletiva de Lactobacillus casei em leites fermentados | Colombo, Monique | Dissertação |
2019 | Lactobacillus curvatus UFV-NPAC1 and other lactic acid bacteria isolated from calabresa, a fermented meat product, present high bacteriocinogenic activity against Listeria monocytogenes | Castilho, Nathália Parma Augusto; Colombo, Monique; Oliveira, Leandro Licursi de; Todorov, Svetoslav Dimitrov; Nero, Luís Augusto | Artigo |
2-Jun-2014 | Risky consumption habits and safety of fluid milk available in retail sales outlets in Viçosa, Minas Gerais State, Brazil | Pieri, Fabio Alessandro; Colombo, Monique; Merhi, Carolina Milner; Juliati, Vinı́cius Augusto; Ferreira, Marcello Sebe; Nero, Marcelo Antônio; Nero, Luis Augusto | Artigo |