Navegando por Autor Carvalho, Antônio Fernandes de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 17 a 21 de 21 < Anterior 
Data do documentoTítuloAutor(es)Tipo
Ago-2013Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic count plates added to lithium glycerol brothFreitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes deArtigo
23-Abr-2013Selective enumeration of propionibacteria in Emmental-type cheese using PetrifilmTM Aerobic Count plates added to Lithium Glycerol brothFreitas, Rosângela de; Luiz, Lívia M. Pinheiro; Alves, Maura Pinheiro; Valence-Bertel, Florence; Nero, Luís Augusto; Carvalho, Antônio Fernandes deArtigo
Jan-2013Survival of Lactobacillus delbrueckii UFV H2b20 in ice cream produced with different fat levels and after submission to stress acid and bile saltsLeandro, Eliana dos Santos; Araújo, Emiliane Andrade de; Conceição, Lisiane Lopes da; Moraes, Célia Alencar de; Carvalho, Antônio Fernandes deArtigo
Dez-2009Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripeningCarvalho, Antônio Fernandes de; Pires, Ana Clarissa dos Santos; Pinto, Maximiliano Soares; Paula, Junio Cesar Jacinto de; Sobral, Denise; Magalhães, Fernando Antônio ResplandeArtigo
24-Ago-2017Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powderTorres, Jansen Kelis Ferreira; Stephani, Rodrigo; Tavares, Guilherme M.; Carvalho, Antônio Fernandes de; Costa, Renata Golin Bueno; Almeida, Carlos Eduardo Rocha de; Almeida, Mariana Ramos; Oliveira, Luiz Fernando Cappa de; Schuck, Pierre; Perrone, Ítalo TulerArtigo